Motociclu căutat de autorităţile italiene, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – I.T.P.F. Timişoara au depistat un motociclu marca Peugeot care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.

Ieri dimineață, la 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, un cetăţean român în vârstă de 39 de ani, din Bucuresti, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, în care transporta un motociclu marca Peugeot, pe care acesta l-a declarat la intrarea în ţară.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că motociclul înmatriculat în Italia figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat motociclul de la un cetaţean italian şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi. Motociclul, în valoare de 2000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.