Mulți inconștienți pe șosele. Dosare penale pentru „șoferii” fără de carnet, bețivi la volan și drogați

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Pe 8 septembrie, în jurul orei 19:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat în localitatea Giarmata, județul Timiș, un bărbat de 36 de ani, care a condus o motocicletă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Azi noapte, în jurul orei 00:20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Timiș, au oprit pentru control, în localitatea Remetea Mare, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive. S-a procedat la conducerea acestuia la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru “conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot azi noapte, în jurul orei 1:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făget au oprit pentru control, în localitatea Românești, județul Timiș, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 25 de ani, care s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În jurul orei 01:45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Timișoara au depistat pe strada F.C. Ripensia din municipiul Timișoara, un bărbat de 29 de ani, care a condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here