Mulți timișoreni continuă să nu respecte legea în condiții de pandemie. Din nou a curs cu amenzi pentru cei ce nu poartă mască

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 19 noiembrie a.c., la activităţi au participat 342 de forţe de ordine, fiind verificate 111 societăți comerciale, precum şi 98 de mijloace de transport persoane, dintre care 30 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 86 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 28.000 de lei.

Dintre acestea, 84 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 2 sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

Reamintim că purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22.00-05.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.