Nebunie la Pașapoarte în această perioadă! Angajații abia mai fac față solicitărilor

0

Ghișeele de la Serviciul de Pașapoarte din Timiș sunt suprasolicitate în această perioadă! Programările online se mai pot face abia peste două luni. Însă, cei care își fac totuși programare la ghișeu, vor aștepta ceva mai puțin, aproximativ 10 zile.

Timișenii își mai pot face pașapoarte la punctele mobile din județ, de la Lugoj, Sânnicolau Mare, Jimbolia și Deta. La sediul din Timișoara însă, sunt procesate zilnic aproximativ 240 de cereri.

Am solicitat încă un ghișeu de preluări cereri, fiind astfel al doilea județ, după București care o să aibă cinci ghișee de preluări cereri, în plus avem și patru puncte mobile, alte județe nu au niciunul.  Facem precizarea că preluarea cererii se face indiferent de domiciliul persoanei, deci poate să vină oricine din țară, iar eliberarea se poate face la noi, sau la orice alt serviciu public de eliberare a pașapoartelor, sau la reședința sau domiciliul persoanei care depune cererea, prin suportarea unor taxe. Rugămintea către cetățeni este de a-și verifica valabilitatea pașapoartelor din timp, mai ales că pe timpul verii sunt cozi foarte mari că vin foarte multe persoane din străinătate și suntem foarte aglomerați. În prezent programările se fac cam peste 10 zile, la ghișeu. Unul dintre ghișee este pentru programările online, aici este ceva mai mare aglomerația, programările se mai pot face peste două luni”, spune Daniel Leahu, șeful Serviciului de Pașapoarte Timiș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here