Sorin Grindeanu, la Timișoara! Sute de susținători l-au așteptat la sediul PSD

Sute de susținători ai lui Sorin Grindeanu s-au adunat astăzi în curtea sediului PSD Timiș pentru a-l aștepta pe premier și a-și arăta susținerea față de el.

La sediul filialei PSD sunt prezenți parlamentari, primari, consilieri județeni, consilieri locali dar și simplii membri sau simpatizanți. De asemenea s-au alăturat acestei mișcări de susținere și susținători din  Caraș-Severin, printre care și tatăl premierului.

Sorin Grindeanu a fost primit în ropote de aplauze de către sutele de susținători prezenți.

Am venit astăzi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timișoara, în Banat, mai există oameni cărora să nu le fie frică. Iată câți suntem astăzi aici, membrii PSD, pentru că nu poate să decidă nimeni dacă Sorin Grindeanu poate fi dat afară de Liviu Dragnea, atâta timp cât primesc recomandări. I-am cerut domnului Liviu Dragnea trei lucruri: <<1. să-și asume demisia pentru situația în care a ajuns PSD-ul. 2. Să se organizeze congres, teama de oameni îl face să rămână într-un cerc restrâns. Trebuie să hotărâm noi soarta PSD, el fuge de oameni, iar cel care fuge de oameni nu are cum să fie președinte. De asta i-am cerut demisia. 3. Pentru că PSD a câștigat alegerile, i-am cerut să meargă să garanteze în fața partidului că această aventură în care ne-a aruncat nu va duce pierderea Guvernării. N-a putut să asume, iar acest lucru e bătaie de joc la adresa noastră>>. Trebuie să fi de partea bună a istoriei să nu ne fie frică de ce facem. Sunt mândru să văd că sunteți atâția alături de mine”, a spus Sorin Grindeanu, în fața sutelor de PSD-iști prezenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here