În ultima zi a lunii iulie, polițiștii de la Ritieră au ieșit pe străzi pentru a face o razie cum scrie la carte, în zona localității Recaș, dar și pe alte drumuri.

Polițiștii au controlat 110 autovehicule, au efectuat aproximativ 80 de testări cu aparatul etilotest și au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.777,5 lei.
Au fost reținute 4 permise de conducere, din care 2 pentru conducerea sub influența alcoolului și 2 pentru depășirea limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase și 2 certificate de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat 3 infracţiuni la regimul circulatiei rutiere după cum urmează:

– un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost înregistrat de aparatul radar în localitatea Șustra circulând cu viteza de 94 km/h, iar în urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat pozitiv la Cannabis, Amfetamină și Metamfetamină. În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive;

– un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe raza orașului Făget, unde nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri. Acesta fost urmărit pe autostrada A1 către Timișoara fiind oprit la ieșirea A1-Buziaș de către politistii orașului Recas, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unu autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

– un tânăr de 19 ani a condus un autoturism pe strada Simion Bărnuțiu din Timișoara fiind sub influența substanțelor psihotrope. A fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la Cannabis. A fost întocmit dosar penal.

Într-un alt caz, o femeie de 32 de ani a fost înregistrată de aparatul radar în localitatea Șustra circulând cu viteza de 131 km/h, depășind cu 81 km/h limita legală de viteză. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare 1350 lei, iar ca măsură complementara i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Articolul precedentAdolescenții între 12 și 17 ani se pot vaccina cu Moderna începând de luni
Articolul următorBanatul, lovit de caniculă și în prima zi din august. Sunt așteptate și furtuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.