Nica, nervos după ce a fost revocat din funcția de membru al Consiliului Național de Integritate

Senatul României l-a revocat din funcția de membru al Consiliului Național de Integritate pe președintele PNL Timiș, Alin Nica, decizie luată cu o largă majoritate în plen. Şeful CJT este cercetat în mai multe dosare de ANI.

Decizia senatorilor a provocat o adevărată criză de nervi a liberalului, care și-a vărsat năduful în mediul online găsind vinovați pentru situația creată peste tot. Mai puțin în propria ogradă.

„Să recapitulăm. Nica a fost cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru mai multe fapte pe care le-ar fi comis, cum ar fi conflict de interese și fals în declarații, ANI sesizând Parchetul, instituție care continuă cercetările. Pentru ca toată situația să capete note ridicole, Nica era membru al Consiliului Național de Integritate, adică exact forul cu puteri de control asupra ANI. Fără vreun gând al unei demisii de onoare, știm, un cuvânt pe care Alin Nica nu îl are în vocabular, acesta dorea să aibă în continuare putere asupra inspectorilor de integritate.

Însă astăzi s-a făcut dreptate, iar acum președintele PNL Timiș se poate apăra în instanțele de judecată și își poate dovedi nevinovăția ca orice alt politician sau funcționar public asupra căruia planează acuzații. Ce a înțeles Nica din votul senatorilor de azi? Că trebuie să se agațe cu disperare de o funcție, să se victimizeze într-un mod care nu îi face cinste și să arate cu degetul către alte partide care, susține el, îi vor răul. Un rău pe care și l-a făcut cu propria mână”, a eplicat PSD Timiş care arată din nou cu degetul spre şeful CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here