Drumul județean de la Brestovăț până la limita cu județul Arad va fi reabilitat, a anunțat consilierul județean Nicolae Bitea. Acesta are o lungime de șase kilometri și este singurul drum județean neasfaltat din județul Timiș.

Banii pentru lucrări sunt prevăzuți în bugetul Consiliului Județean. În plus, liberalii sunt mulțumiți de faptul că administrația județeană condusă de PSD ține cont de solicitările primarilor PNL din Timiș. Astfel, au fost alocați bani pentru proiectele din județ.“Mă declar mulțumit de ceea ce am discutat. S-a înțeles ceea ce este necesar pentru a purcede la îmbunătățirea vieții cetățenilor din Timiș. Sunt mulțumit că se va asfalta drumul de la Brestovăț, singurul drum județean care nu era asfaltat până acum”, a spus Nicolae Bitea, liderul consilierilor județeni PNL.

Bugetul este 677.245.000 lei. Potrivit lui Nicolae Bitea, 44% din sumă vor merge către Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului, 23% vor fi pentru funcționarea Consiliului Județean, iar restul de 33% vor merge către investiții.

Articolul precedentControale la TIR-uri și la cele pentru transport persoane
Articolul următorEdilul Timișoarei ratează întâlnirea cu premierul Grindeanu la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.