Nicolae Robu a felicitat compania Nextfit!

Primarul Nicolae Robu a postat pe pagina personala de facebook un mesaj prin care felicita compania Nextfit pentru evenimentul din cadrul saptamanii mobilitatii.
„FELICITĂRI, NEXTFIT! Vineri după-masa, aflat la plimbare prin superba nostră zonă centrală de promenadă, am surprins în Piața Libertății o mulțime de tineri și tinere care, pe un fond sonor super tonic, tocmai urcau pe biciclete, pregătindu-se de cycling, mai precis de un maraton de cycling de două ore, sedicat Săptămânii Mobilității. Zărit în zonă de organizatori și participanți, bineînțeles că am fost provocat și de unii și de alții să fac și eu puțină mișcare cu ei. Deși nu eram echipat corespunzător, am… cedat -și am făcut-o cu mare plăcere-, urcând pe o bicicletă așa cum eram, în pantaloni de costum, cămașă și cravată și pedalând 30 de minute. Ce plăcere, mai ales în anturajul respectiv! :))
Mulțumesc Nextfit, mulțumesc dv, participanților la frumosul eveniment! Și țineți-o tot așa!”, a scris Nicolae Robu pe pagina personala de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here