Nicolae Robu desfiintat de tinerii social-democrati. Ce actiune au organizat

Tinerii social-democratii din Timis, suparati foc pe Nicolae Robu. Acestia l-au taxat pe primar.

Astfel, ei s-au mobilizat dupa-amiaza la o actiune, prin care au dorit sa-i demonstreze ca nu toate lucrurile bune din oras au fost realizate sub mandatul sau. In plus, l-au acuzat ca si-a insusit merite necuvenite.

Printr-un gest simbolic, tinerii social democrati “l-au dat jos pe Nicolae Robu”. Ei au lipit peste placuta de pe fantana din fata bisericii din Balcescu o alta placuta similara cu cea lipita în anii 2000 de administratia Ciuhandu si inlocuita de Nicolae Robu. “Este o actiune cu o importanta componenta simbolica. Practic, incercam sa demonstram ca acest oras a existat si inainte ca domnul Robu sa fie primar, va exista si dup ace domnul Robu nu va mai fi primar, incepand cu 5 iunie. Arata modul cum s-a facut administratie si politica in ultimii ani in Timisoara. Un mod extrem de grosolan, sa nu ai respect fata de adversari, predecesori… Aceste fantani construite in anii 2000 de fosta administratioe, iata dupa un an dupa ce domnul Robu a ajuns primar, a aparut numele sau fara niciun aport, contributie. Este o actiune simbolica pentru ca au fost si lucruri care s-au intamplat mai grave in acest oras, fosta administratie nu a fost invitata la niciun fel de inaugurare al vreunui proiect in admninistratia lui Gheorghe Ciuhandu. N-am auzit niciodata ca domnul Robu sa-i multumeasca domnului Ciuhandu pentru aportul adus pentru aceste proiecte europene”, a transmis social-democratul Alfred Simonis.

Alaturi de grupul tinerilor social –democrati s-au aflat presedintele TSD din Romania, Gabriel Pedea si cel mai tanar europarlamentar PSD, Emilian Dan Pavel. Acestia au venit special de la Bucuresti pentru a participa la actiune.“Tot ce a facut domnul primar Ciuhandu trebuie pastrat si meritele acordate dansului. Nicaieri in lume nu se intampla asa ceva, sa nu ai nicio contributie la constructie si pui o placuta cu numele tau, al primarului. Eu am venit la Timisoara sa ma plimb si cu metroul, mai in gluma, mai in serios. Am auzit foarte multe despre Timisoara, tatal meu a studiat aici si cunosc Timisoara altfel”, spune Emilian Dan Pavel, cel mai tanar europarlamentar PSD.

La randul sau, cel mai tanar europarlamentar PSD subliniaza ca:“Noi am venit de la Bucuresti sa sustine echipa de candidati tineri si acest model trebuie promovat daca vrei sa faci politica, o astfel de politica trebuie sa pastrezi o demnitate si sa incerci pe cat posibil sa iti respecti adversarii sis a te lauzi doar cu proiectele tale. In Bucuresti au aparut glume despre palmieri, sigur am avut si noi suspendatele noastre, metrouri… Cred ca Timisoara trebuie sa se dezvolte altfel, trebuie sa fie un oras atractiv pentru tineri si cautat sa se faca o altfel de administratie”, precizeza presedintele TSD din Romania, Gabriel Pedea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here