Edilul Timișoarei este supărat foc pentru amenda de 10.000 de lei primită din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Persoanele cu dizabilități locomotorii au mari probleme cu transportul în comun.  Sunt persoane cu nevoi speciale, care, la noi, sunt aprope total ignorate de stat, în cazul în care nu sunt umilite de-a dreptul. Autoritățile n-au nici măcar o evidență clară a celor care nu pot să meargă – sunt câteva zeci de mii.

Municipalitatea a fost sancționată ieri pe motiv că tramvaiele care circulă în oraș  nu sunt accesibile și persoanelor cu handicap. Astăzi, Nicolae Robu a anunțat că amenda va fi contestată în instanță. “Este o amendă instituțională. O vom ataca în instanță. Noi suntem în această țară împărțiți în două categorii: unii care fac și unii care amendează pe cei care fac. Sunt niște conțopiști, care nu au făcut în viața lor nimic, care stau și nu înteleg realitățile, dar au o plăcere așa să-si arate mușchii amendând orbește”, a afirmat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Reamintim, până în prezent au fost reabilitate două tramvaie, iar în lucru mai sunt 12 garnituri. Pentru anul viitor municipalitatea are în plan alte 14 care să fie modernizate.

(Foto www.viata-libera.ro)

Articolul precedentUn nou parc va fi amenajat în zona Soarelui
Articolul următorAlfred Simonis:”Mă așteptam ca primarul Nicolae Robu să aibă o reacție rapidă. S-a eschivat cu nonșalanță în fața presei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.