Alfred Simonis:”Mă așteptam ca primarul Nicolae Robu să aibă o reacție rapidă. S-a eschivat cu nonșalanță în fața presei”

Consilierul local Alfred Simonis iese la atac în privința situației create de directorul Horticultura. Reamintim, zilele trecute, un filmuleț în care Andrei Drăgilă jignea un timișorean, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Acum, Alfred Simonis se arată nemulțumit de faptul că edilul Nicolae Robu a trecut cu vederea incidentul și nu a luat nicio măsură până în prezent. Social–democratul recunoaște că Andrei Drăgilă este un profesionist în ceea ce face, însă susține că acest lucru nu îi scuză comportamentul neadecvat. În plus, cere public demisia de onoare sau demiterea directorului Horticultura.“Pe lângă penibilul situației, în care un director al unei societăți ce aparține Primăriei Timișoara își permite să aibă o asemenea abordare, mă așteptam ca primarul Nicolae Robu să aibă o reacție rapidă, dar n-a fost să fie. Astăzi, s-a eschivat cu nonșalanță în fața presei și a lăsat-o în coadă de pește. Andrei Drăgilă este, fără doar și poate, un profesionist în ceea ce face, dar asta nu îi scuză comportamentul, iar în aceste condiții se impune una dintre următoarele variante: demisia de onoare sau demiterea. În zilele următoare, vom încerca convocarea de urgență a Adunării Generale a Acționarilor pentru clarificarea acestui subiect. Cred că directorul unei respectabile societați timișorene are obligația de a avea un comportament public cel putin decent”, a subliniat consilierul local PSD, Alfred Simonis.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here