Nicolae Robu: ”Sunteți un frustrat!”

Nicolae-Robu

Discuții aprinse marţi în cadrul şedinţei Consiliului Local Timişoara. Motivul a fost că echipa de fotbal a Timișoarei, ACS Poli va primi mai puțini bani de la bugetul  local. Proiectul pentru alocarea cotizației anuale de șapte milioane de lei a suferit un amendament făcut de consilierul Bogdan Herzog. Acesta prevede diminuarea sumei cu 15 la sută și direcționarea banilor către copii și juniori.

Aprobarea amendamentului l-a făcut pe primarul Nicolae Robu să răbufnească la adresa consilierilor PSD. “Stimaţi colegi de la PSD, începând de astăzi colaborarea noastră s-a încheiat! Nu meritaţi nimic, de astăzi suntem pe părţi diferite ale unei baricade, să o luaţi ca atare. Ceea ce faceţi înseamnă bătaie de joc de banul public și de acest oraș. PSD şi cu dl Herzog de multă vreme sapă ca această echipă să nu poată promova în Liga 1”, a afirmat edilul Nicolae Robu.

Consilierul Bogdan Herzog a explicat că cei 15% ar însemna cam 1 milion de lei din suma totală propusă. De cealaltă parte, consilierul PSD Alfred Simonis a explicat că s-au luat bani de la jucatorii seniori, care nu au performanţe, şi li s-au dat juniorilor. „Am luat de la cei mari, care n-au performanțe, și am investit la copii, care vor avea performanță așa cum spunea domnul primar”, declară Alfred Simonis.

Spre surprinderea primarului Nicolae Robu, amendamentul de diminuare a banilor aprobat la un singur vot diferență a trecut cu ajutorul consilierului PNL Ștefan Sandu. Acesta a explicat că a votat din greșeală pentru aprobarea amendamentului. „Eu cred că a fost o eroare, de-abia ulterior am constatat, când m-a anunţat de rezultatul votului domnul primar, în dreptul meu apărea un vot pentru amendamentul respectiv, dar conştient nu am votat aşa. Nu ştiu, ori a fost o eroare din sistem, ori ceva s-a întâmplat”, a explicat Ștefan Sandu.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here