Nicolae Robu, târât în instanță de președintele ALDE Timiș. Vezi ce motiv invocă

Președintele ALDE Timiș intentionează să dea în judecată Primăria Timișoara. Motivul este că edilul Nicolae Robu nu permite partidelor să amplaseze corturi în centrul orașului pentru strângerea de semnături. Toate partidele strâng semnături pentru înscrierea la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Potrivit lui Marian Cucșa, amplasarea de corturi este legală în toată țară, doar în Timișoara nu este acceptată de către municipalitate.“Astăzi mă voi întâlni cu avocați pentru a acționa în instanță Primăria Timișoara, inclusiv pe edil, pentru interzicerea amplasării de corturi în oraș. Peste tot se pot amplasa corturi în oraș, numai la Timișoara nu. Avem voie doar masă cu scaune și umbrelă. Nu mi se pare normal, pun sigla partiudului pe un cort, nu spun „Votează”, respect legea. În București este plin de corturi pentru strângerea de semnături. Vom depune și inițiativă în Consiliul Local de modificare a acestei hotărâri”, susține președintele ALDE Timiș.

Remintim, edilul Timișoarei a trimis o notificare prin care se interzice strângerea de semnături, distribuirea flyerelor, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here