De Ziua Educatiei, campionii de la Timisoara Saracens au vizitat Scoala Generala nr. 30, acolo unde exista deja de ceva timp un mic „cuib” de rugbisti. Peste 600 de copii se antreneaza din aceasta primavara cu antrenorii echipei banatene, care pregatesc voluntar viitorii campioni.

Astfel, pentru copiii din clasa a II-a G nu putea fi o surpriza mai mare, si implicit o bucurie imensa, decat vizita campionilor. Au fost cateva ore emotionante, in care s-a vorbit despre rugby, dar s-a si jucat rugby.

Fara indoiala, cel mai emotionant moment a fost cand copiii au oferit scrisori jucatorilor, pe care acestia le-au si citit. Una dintre cele mai induiosatoare este al lui Ionut, un copil extrem de inteligent, care isi doreste sa ajunga rugbist. Ca Valentin (n.r., Calafeteanu)… Iata mai jos scrisoarea lui

scrisoare

Despre legatura dintre Scoala Generala nr. 30 si Timisoara Saracens ne-a vorbit si directorul de comunicare a clubului, Oana Barbu: „In urma parteneriatului Rugby4Schools incheiat in primăvara între Universitatea de Vest, Timisoara Saracens, Nokia si Inspectoratul școlar, am avut placerea sa initiem colaborarea cu scoala Gimnaziala 30. La acest moment insa colaborarea dintre club si scoala s-a extins, antrenorii nostri de juniori efectuand voluntar antrenamente cu peste 600 de copii ai acestei scoli. Impreuna ne dorim sa initem proiecte frumoase si pe viitor”.

Copiii au dat o energie speciala jucatorilor, pe care acestia vor sa o utilizeze cu prima ocazie. Si ce meci mai potrivit pentru acesta decat jocul din debutul Challenge Cup dintre Timisoara Saracens si Edinburgh, d epe 15 octombrie.

Articolul precedentEchipamente de peste 60.000 euro donate de Salvați Copiii în trei maternități din Timișoara
Articolul următorNicolae Robu, târât în instanță de președintele ALDE Timiș. Vezi ce motiv invocă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.