Nicolae Robu:”Nu puteam vota pentru altceva decât pentru continuitatea procesului de schimbare radicală în bine a Timişoarei”

S-a dat startul alegerilor locale în judeţul Timiş. Secţiile de votare și-au deschis porțile la ora 7.00.

În Timiș au fost organizate 596 de secții de votare, dintre care 207 în Timișoara. În toate acestea a fost instalat sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și prevenire a votului multiplu, care nu va mai permite fraudarea votului și va oferi în timp real informații despre prezența la vot.

Nicolae Robu, candidat PNL, pentru un nou mandat la Primăria Timișoara, a fost primul dintre candidați care s-a deplasat la urne dis-de-dimineață. Acesta a mers la ora 9 la secția de votare de la Școala Generală nr. 30, însotit de familie.“Cred că nu puteam vota pentru altceva decât pentru continuitatea procesului de schimbare radicală în bine a Timişoarei. Cred că în cuvinte puţine, putem să spunem lucruri multe. Mi s-a părut că nu se vede destul de clar numărul stampilei pe buletonul de vot şi să nu fie problemă am făcut o sesizare în acest sens. Tuş era destul, cei de aici şi-au făcut datoria, dar probabil nu era proeminţa cu numărul suficientă şi s-a văzut mai şters. În judeţ am votat pentru o şansă a judeţului Timiş de a se dezvolta pe ordonate moderne cu o politică dusă în interesul cetăţenilor, al comunelor, oraşelor şi municipiilor pe care le avem în judeţul nostru”, a transmis Nicolae Robu.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here