Primarul Claudiu Coman darnic cu terenurile primariei Sinandrei! Vezi cum a fost furata cu acte in regula o batrana din Sinandrei

Afacerile foarte bune se fac de multe ori pe acte şi cu legea în mână. Nimeni nu mai ţine cont de victimele colaterale. Familia unui consilier local din Sînandrei a câştigat aproximativ 30.000 de euro în doar un an de zile. Colegii din consiliul local Sînandrei au concesionat terenul pe care se afla grădina Anei Filip, nevestei consilierului local Marinel Aurel Bodochi – Loredana. Bătrâna a rămas cu buza umflată în timp ce în doar un an cei doi au ridicat casa şi au scos-o la vânzare la preţul de 51.500 de euro. Experţi în domeniu suţin că investiţia într-o casă asemănătoare consilierului local Marinel Bodochi este de maxim 20.000 de euro.

Ea a vrut să țină terenul ca grădină cum l-a ținut de atâta timp. Vă întreb eu era ma legal să închidem ochii și să lăsăm ilegalitatea mai departe? Sau să expunem problema consilierilor locali care sunt nu mai puțin de 15 din care 9 sunt în opoziție. În unanimitate s-a hotârt să împărțim terenul în două și să ajutăm doi tineri cu concesiunea la zi, ce plătesc taxe și impozite”, declara anul trecut primarul de Sînandrei, Claudiu Coman, referitor la acest caz. 

teren-sanandrei

În primăvara lui 2015 o bătrână din Sînandrei a avut o surpriză de proporții. Nevasta consilierului local Marinel Aurel Bodochi, Loredana, i-a bătut la poartă și a anunțat-o că grădina din spatele casei nu mai este a ei. Loredana i-a arătat concesiunea de la primărie şi i-a spus bătrânei stupefiate că urma să construiască o casă acolo. Primarul de Sînandrei, Claudiu Coman a scos legea la înaintare şi a explicat că Ana Filip pierde terenul conform legii şi în unanimitate cei 15 consilieri locali de Sînandrei care au votat pentru acordarera terenului soţiei consilierului local Bodichi, cunoscut mult mai bine sub numele conspirativ de “Poli”.

În grădina pe care o cultivase şi de pe urma căreia trăise mai bine de 20 de ani Ana Filip a fost nevoită să asiste neputincioasă cum se ridică noua clădire. Acum v-a avea vecini noi. “Ce să mai spun. Atâta m-am rugat de ei să-mi concesioneze sau să-mi vândă mie acel teren şi acum s-au îmbogăţit de pe urma nenorocirii mele. Dumnezeu este acolo sus”, ne-a declarant Ana Filip.

casa-coman

Consilierul local Marinel Aurel Bodochi nu este la primul tun de acest gen. Tras evident cu largul concurs al primarului Coman. Cum-necum, Marinel și Loredana au mai primit de-a lungul timpului cadouri marca Claudiu Coman. Un fost sediu notarial și un spațiu comercial generos au fost cedate de-a lungul timpului de Primăria Sînandrei familiei Bodochi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here