Nicolae Robu:”Sunt persoane cu care eu niciodată nu o să accept să dau mâna. Marius Dugulescu este una dintre ele”

Negocierile pentru Consiliul Local Timisoara sunt aproape de final. Aflat la cel de-al doilea mandat de primar, Nicolae Robu a început negocieri şi cu minorităţile naţionale. Reamintim, PNL a obținut 12 consilieri, PSD 9, UDMR și PMP câte 2, ALDE – unul, iar Adrian Orza – independent politic.

Edilul Timișoarei a recunoscut că UDMR ar putea fi partidul cu care să facă o coaliție, după ce PMP a ieșit din schemă.”Am purtat negocieri cu reprezentanții UDMR, vom continua discuțiile și săptămâna viitoare când le vom și încheia. UDMR a candidat într-o alianță cu Uniunea Bulgarilor și Uniunea Sârbilor, drept urmare reprezintă trei etnii ale Timișoarei, dar noi putem accepta ca UDMR împreună cu partenerii lor de la alegeri să fie elementul de legătură cu reprezentanții tuturor etniilor din Timișoara și cred că ar face chiar cinste acestui oraș cunoscut pentru toleranță, pentru multiculturalitatea sa, să fie administrată într-un astfel de parteneriat”, a precizat Nicolae Robu.

În ceea ce priveşte o eventuală alianţă cu Partidul Mișcarea Populară pentru formarea majorităţii în Consiliul Local Timişoara, Nicolae Robu a spus răspicat: nu dă mâna cu Marius Dugulescu.”Sunt persoane cu care eu niciodată nu o să accept să dau mâna. Marius Dugulescu este una dintre ele. Sunt oameni care nu au o conduită demnă de calitatea de membru al unei colectivități umane. Eu nu negociez cu o persoană din PMP, nu am nimic cu alte persoane din PMP care s-au comportat civilizat, nu mă deranjează criticile pe care le-am primit de la diverși chiar dacă unii m-au calomniat, dar la o limită la care se poate trece cu vederea. Suntem deschiși să purtăm discuții cu alți reprezentanți ai PMP, dar asta nu înseamnă că acceptăm orice. Nu poți face bine orașului cu oameni de proastă calitate. Drept urmare eu nu fac alianțe cu oameni de proastă calitate, e sub demnitatea mea și ar fi sub demnitatea municipiului Timișoara”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here