Restructurări la Primăria Timișoara? Edilul a cerut o nouă organigramă

Viceprimarul Dan Diaconu și city-managerul Primăriei Timișoara, Sorin Drăgoi, au sarcină ca până luni dimineață să aducă propuneri pentru restructurarea organigramei la Primăria Timișoara. Reamintim, organigrama a fost restructurată ultima dată în toamna lui 2015.

În urmă cu două zile, în 8 iunie, primarul a emis o notă internă, prin care să primească sugestiile subordonaților. Astăzi, Nicolae Robu a explicat care sunt Scopul acesteia este o mai bună funcționare în interesul public al aparatului administrativ.“Organigrama, așa cum ați putut înțelege din textul ei, va fi generată fără a viza persoane.Ținta ei este o mai bună funcționare în interesul public al aparatului administrative, pe care cred că îl reprezintă Primăria Timișoara. Am cerut ca până luni la ora 9 să îmi transmită orice propuneri vor fi privind noua organigramă la care am sugerat să se plece de la o coală albă și să spună ei ce consideră că ar fi cel mai potrivit să existe de aici înainte în structura primăriei. Evident că dacă unele lucruri avute până acum sunt bine gândite și au dovedit beneficitate și au dovedit că trebuie să existe, ele trebuie scrise pe acea coală albă. Dar va fi o schimbare radicală de aceea am propus să se plece de la coala alba. Nu ne propunem să dăm pe cineva afară, dacă ceva se va întâmpla cu un șef sau altul, va fi consecința organigramei și nu organigrama va decide ce se întâmplă într-un fel sau altul”, a explicat edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

Noua organigramă va fi trimisă la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru a fi aprobată, apoi va fi supusă votului în Consiliul Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here