Noi cursuri de formare organizate de CCIAT, în domeniul achizițiilor publice!

Camera de Comerț din Timiș organizează în luna noiembrie, noi serii de cursuri, ce vor avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Este vorba despre următoarele cursuri:

  1. Curs Instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare, 6 – 10 noiembrie 2017
  2. Curs UTILIZARE SEAP, 13 – 17 noiembrie 2017
  3. Curs EXPERT ACHIZITII PUBLICE, 20 noiembrie – 7 decembrie 2017

Cele trei cursuri privind Achizițiile Publice vizează instruirea și informarea persoanelor implicate cât și a celor care urmează să se implice în achizițiile publice privind ultimele modificări legislative din domeniu.

Cursurile se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți.

Cursul de Instruire Lege 98/2016 și normele de aplicare vine in sprijinul celor care deja lucrează in domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască în domeniu din punct de vedere al ultimelor modificări legislative privind achizițiile publice.

Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice.

Prin participarea la cursul de UTILIZARE SEAP, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe. In cadrul cursului se pune accent si pe tranzitia la noua platforma SICAP.

Pentru Autoritățile Contractante, participarea la instruire facilitează cunoașterea în detaliu a funcționalităților SEAP. Pentru operatorii economici, participarea la instruire facilitează cunoașterea SEAP ca mijloc de optimizare a profiturilor prin creșterea vizibilității ofertelor și a volumului de vânzări pentru produsele/serviciile comercializate.

Pe parcursul perioadei de desfășurare a cursului acreditat EXPERT ACHIZIȚTII PUBLICE, participanții vor cunoaste și vor aprofunda noțiunile specifice achizițiilor publice, având posibilitatea de a aplica toate conceptele învățate în cadrul unor sarcini concrete.

Programul de formare vizează creșterea capacității de implementare practică a noțiunilor teoretice furnizate de către trainer. În urma cursului, participanții vor putea practica meseria de Expert Achiziții Publice.

Cursul de Expert Achizitii Publice este ACREDITAT ANC iar certificatele obținute au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatul ANC este însoțit de un supliment, document care prezintă într-o formă standardizată și detaliată competențele dobândite și certificate la finalizarea cursului.

Formator: Daniela GOIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.