Noi destinații de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano la preț de 5 euro. Baza din Timișoara s-a deschis azi

Compania aeriană Ryanair a lansat astăzi orarul de vara 2017 Timișoara, cu șapte rute noi, către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce 600.000 de clienți p.a. și susține 450* locuri de muncă pentru Aeroportul Timișoara, toate pentru că Ryanair își crește traficul în Timișoara, noua baza ce se deschide astăzi.

Orarul Ryanair Vara 2017 Timișoara va aduce: 7 noi rute de vară: Berlin (2 x săpt.), Bruxelles (3 x săpt.), București (12 x săpt.), Dusseldorf (2 x săpt),  Frankfurt (2 x săpt.), Londra STN (zilnic) & Milano BGY (5 x săpt.);  7 rute în total; 33 zboruri săptămânale; 600.000 clienți p.a.; 450* locuri de muncă p.a.

Ryanair este alegerea ideală pentru consumatorii business și cei de agrement, care pot acum să-și rezerve zborurile din Timișoara până în octombrie 2017, alegând din cele 7 rute operate în vara 2017. Clienții trebuie să se aștepte în continuare la viitoare îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse. “Suntem bucuroși să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în Timișoara, care include 7 noi rute de vară către Berlin, Bruxelles, București, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano, care vor aduce peste 600,000 de clienți p.a. și susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operațiunile. De asemenea, suntem încântați să deschidem, astăzi, noua noastră bază din Timișoara, cu o aeronavă alocată și o investiție de 100m $, și, pentru următorii ani, așteptăm cu nerăbdare creșterea numărului rutelor operate, a traficului și turismului în regiunea Banat”,  a declarat  David O’Brien, Chief Commercial Officer Ryanair.

Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 Timișoara și deschiderea noii baze, au fost scoase la vânzare 100.000 de locuri din întreaga noastră rețea de rute europene, la tarife promoționale începând de la doar 4.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here