Noi serii de cursuri autorizate de ANC la CCIAT

0
211

În cursul lunii iunie 2016, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează la Centrul Regional de Afaceri noi serii ale următoarelor cursuri: Inspector Referent Resurse Umane (COR 333304), 13 iunie – 29 iunie 2016; Responsabil de Mediu (COR325710), 21 iunie – 27 iunie; Legea 98/2016 si Normele ei de Aplicare – Curs Expert Achiziții Publice  (Cod COR 214946), 21 iunie – 28 iunie 2016.

Cursul vizează instruirea și informarea persoanelor implicate în achiziții publice privind ultimele modificări legislative din domeniu, Legea 98/2016 si normele ei de aplicare.

Cu un puternic caracter interactiv, cursul se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți. Prin participarea la cursul de utilizare SEAP – SICAP, autoritatile contractante vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, intr-un procent de cel putin 60% din valoarea totala a achizitiilor publice efectuate de aceasta in cursul unui an. Fiecare sesiune teoretică va fi urmată de aplicații practice. Cursul pentru ofertanți oferă oportunități de dezvoltare pe piața achizițiilor publice prin participarea la procedurile de achizitie publică și încheierea de noi contracte cu instituțiile publice înregistrate în Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Formator: Laurențiu Novăcescu – practician, expert cu o bogată experiență în realizarea achizițiilor publice și în controlul acestora.

Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Cursul este autorizat de  Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.

Prețul cursurilor este achitabil în două rate, iar membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam 104, sau la tel: 0372185 274, e-mail: tavramov@cciat.ro.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here