O mie de pachete de ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol- I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean român care încerca să introducă ilegal în România 1.000 pachete de ţigări de provenienţă Serbia. Ţigările, în valoare de 12.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Ieri la ora 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, aflaţi în misiune specifică au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, o persoană care se deplasa dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării, având asupra sa două colete voluminoase.

Imediat, o echipă de intervenţie s-a deplasat la faţa locului fiind depistata o persoană de sex masculin care transporta două colete învelite în folie de culoare neagră. Poliţiştii de frontieră au efectuat somaţiile legale prin voce, dar bărbatul nu s-a supus acesora, fapt pentru care lucratorii nostri au folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical. Persoana în cauză a abandonat coletele şi a fugit prin vegetaţia din zonă spre localitatea Zlatiţa.

Politistii de frontieră au continuat cercetările. Astfel, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este domiciliat pe raza judeţului Caraş Severin, care a fost condus la sediul Poliţiei de Frontieră. În urma verificării coletelor, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, marca Marble, provenienţă Serbia, în valoare de 12.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here