Timișoara are un nou dealer pentru iubitorii de mașini: Mitsubishi Timișoara by Promotor, amplasat la ieșirea din Timișoara către Lugoj, pe Calea Lugojului 17, Ghiroda 307200 (Timișoara).

Această inaugurare semnalează un capitol proaspăt în istoria Mitsubishi Motors pe teritoriul României, deschizând porțile către o selecție extinsă de autovehicule de ultimă generație și servicii de înaltă calitate pentru clienții din partea de vest a României.

Descoperă Esența Mitsubishi: Explorează Colecția Noastră de Autovehicule

Invitația noastră de la Promotor Timișoara este să experimentezi emoția condusului la volanul unui Mitsubishi, indiferent dacă ești în căutarea aventurii cu un SUV robust sau aspiri la eleganța unui sedan sofisticat. Consultanții noștri dedicați sunt gata să te îndrume printre opțiunile disponibile, oferindu-ți sfaturi și soluții de finanțare care să se potrivească cerințelor personale. Descoperă gama Mitsubishi de la performanță și durabilitate la estetică modernă și tehnologie avangardistă, așteptându-te la Timișoara.

Oferte și Suport la Dealerul Mitsubishi din Timișoara

Dealerul Promotor Mitsubishi Motors din Timișoara îți deschide ușile spre mai mult decât o colecție impresionantă de vehicule; aici vei găsi un pachet complet de servicii premium. Promitem o garanție extinsă de până la 5 ani sau 150.000 km, plus 5 ani de asistență rutieră gratuită (MAP), punând în evidență angajamentul Mitsubishi către calitate și durabilitate.
Fiecare vehicul nou Mitsubishi vine protejat de o garanție totală de 60 de luni: primele 24 luni fără restricții kilometrice, urmate de o limită de până la 150.000 km, aplicabilă conform primei condiții îndeplinite.
Creată din materiale premium și finisată cu măiestrie, fiecare mașină Mitsubishi este testată în cele mai exigente condiții climatice înainte de a fi introdusă pe piață. În plus, fiecare unitate nouă trece prin inspecții riguroase pentru a asigura standardele de calitate.
Deținătorii de Mitsubishi beneficiază de posibilitatea de a efectua reparații în garanție în orice reprezentanță autorizată Mitsubishi din zona deservită, necesitând doar Documentele de Întreținere Pan-europene pentru procesare.
Consilierii noștri de la Mitsubishi Timișoara sunt întotdeauna la dispoziție pentru a furniza recomandări personalizate, asigurându-se că selecția ta este cea mai potrivită.

Autovehicule Ecologice pentru un Oraș mai Verde

Mitsubishi Motors își face apariția în Timișoara cu o selecție de autovehicule hibride și electrice, precum dinamicul Mitsubishi Eclipse Cross PHEV sau inovativul Outlander PHEV, lider în categoria SUV-urilor plug-in hybrid la nivel global. Împreună cu aceste modele, locuitorii din Timișoara sunt încurajați să exploreze și alte vehicule ecologice Mitsubishi.

Variație și Progres: Gama Mitsubishi pentru Toți

Oferind o paletă largă de modele, de la eficientul Space Star, perfect pentru agitația orașului, la versatilul Colt, un hatchback nou-nouț cu design compact și motorizare hibridă, până la avansatele Mitsubishi ASX, SUV hibrid cu motor electric, și Eclipse Cross PHEV, un SUV 4×4 cu propulsie hibridă ce promite o autonomie extinsă pentru călătoriile urbane, sediul Promotor Mitsubishi din Timișoara se angajează să satisfacă preferințele și necesitățile variate ale clienților săi.

La Promotor, experții noștri în componente auto, anvelope și accesorii sunt angajați să ofere consultanță tehnică fără costuri adiționale, fie că interacționați cu noi online sau vizitați magazinul nostru. Ne propunem să răspundem fiecărei solicitări, garantând că orice vizitator va găsi soluția perfectă adaptată nevoilor sale specifice.

Vă încurajăm să faceți o escală la adresa noastră de pe Calea Lugojului 17 pentru a explora selecția noastră bogată de vehicule și pentru a experimenta serviciul nostru client de top, toate prezentate cu mândrie sub umbrela Mitsubishi by Promotor.

Pentru cei care doresc un test drive sau caută informații suplimentare, sunteți bineveniți să luați legătura cu echipa noastră de vânzări la 0356 800 126 sau cu departamentul de service Mitsubishi Motors Timișoara la 0729 660 022. Așteptăm cu plăcere vizita dumneavoastră!

Articolul precedentAda Hausvater, directorul TNT, onorată cu Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler
Articolul următorTimişoara are aeroportul care îl merită! Când va avea însă şi curse spre toate zările?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.