Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș desfășoară în data de 8 noiembrie 2023, începând cu ora 15.00, în Dumbrăvița, la Sala de Mese a școlii, un nou eveniment. Acesta presupune derularea unui proces de consultare și animare, realizat la nivel local, prin care se dorește implicarea, în mod activ, a actorilor locali și a organizațiilor din teritoriul GAL Colinele Recaș.

„Pe această cale, dorim să vă aduce aminte faptul că „Grupul de acțiune locală (GAL) este o formă de parteneriat care reunește reprezentanți ai sectoarelor privat, public și ai societății civile, inclusiv persoane fizice relevante pentru teritoriu, constituit cu scopul de a implementa o Strategie de Dezvoltare Locală în teritoriul vizat de parteneriat”, informează organizatorii.

Evenimentul se dorește a fi o dezbatere publică, în cadrul căreia vor fi analizate nevoile și oportunitățile de dezvoltare, prin crearea unui mecanism de implicare activă a populației în dezvoltarea zonei. Rezultatul acestui eveniment se va concretiza în proiectarea strategiei de dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității.

Subiectele care vor fi propuse dezbaterii sunt următoarele:

  • Proiecte de dezvoltare rurală inițiate la nivel local;
  • Creșterea calității vieții – condiții de viață europene;
  • Dezvoltarea durabilă și investiții sustenabile;
  • Prosperitate rurală.
Articolul precedentUPT celebrează centenarul campusului universitar din Timișoarași rolul jucat de acesta în dezvoltarea orașului
Articolul următorRețelele de apă și canalizare din Timișoara – prioritatea Aquatim. Unde au loc lucrări în această săptămână

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.