Nouăzeci de studenți de la UPT premiați pentru merite deosebite

UPT - 95 ani-

Săptămână plină de evenimente pentru Universitatea Politehnica Timişoara. Instituția aniversează în aceste zile 95 de ani de învăţământ tehnic şi cercetare în Banat.

Astăzi este ziua parteneriatelor ştiinţifice şi a performanţei. 95 de studenţi cu merite deosebite au fost premiaţi, în prezenţa partenerilor economici ai UPT. “Sunt premiat pentru rezultate deosebite la învățătură. Am obținut media zece pe anul trei. Nu este obositor, atâta timp când ai pasiune și îți place ceea ce faci. Am lucrat anul trecut, însă nu îmi permite programul de la facultate, așa ca am renunțat. După ce termin facultatea plănuiesc să rămân în țară. Dacă o să fie oportunități de plecare în străinătate, voi pleca, desigur”, spune Teodor Rangea, student la Facultatea de Construcții, anul IV.

UPT 4

În plus, 95 de companii din Timișoara au fost invitate la eveniment pentru a-i susține pe studenți.“Așteptările noastre sunt în zona de a descoperi oameni care au talent, pasiune și în a le dezvolta această pasiune în continuare, a contribui în industria automotive globală. Compania noastră împreună cu alte companii o să sprijine premierea a 95 de studenți. Îi susținem prin calea spre progres”, spune Gelu Murariu, reprezentant companie automotive.

12226902_494744194026130_2037078706_n

Tot în această zi va avea loc un simpozion internaţional.

Miercuri, 11 noiembrie, va fi Dies Academicus, ziua în care se împlinesc 95 de ani de la semnarea Decretului Regal de către regele Ferdinand, prin care a fost înfiinţată UPT. Tot miercuri va avea loc şi vernisajul expoziţiei „UPT. 95 de secvenţe”, în care vor fi prezentate 95 de momente din istoria universităţii.

UPT 95 ani- 3

upt 95 ani- poza 5

student UPT

studenti premiati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here