Interzisă funcționarea localurilor fără aviz de incendiu din partea ISU

Nicolae Robu- primar Timisoara

Patronii localurilor și cluburilor din Timișoara riscă să rămână fără afaceri dacă nu au aviz de incendiu din partea ISU Banat. Edilul Nicolae Robu vrea să introducă un filtru special pentru societățile care primesc acord de funcționare din partea Primăriei.

Astfel că cei care au primit autorizațiile de funcționare au un termen de 30 de zile pentru obținerea avizului. Potrivit primarului, municipalitatea elibera acorduri comerciale și fără avizul pompierilor, legea permițându-le acest lucru. “Am dat o dispoziție, am cerut biroului de autorizări să transmită tuturor unităților comerciale ca de acum înainte nu vor mai putea funcționa fără aviz de la ISU. Societățile ce au acord de funcționare, dar n-au aviz ISU, au 30 de zile la dispoziție să facă rost de el. De acum înainte nu vom mai elibera acord de funcționare fără acest document”, explică primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Unitățile comerciale vizate vor fi înștiințate în perioada următoare. În plus, edilul susține că legislația îi permite să introducă noile condiții pentru agenții economici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here