carrefour TM

Timișorenii din partea de sud a orașului își pot face cumpărăturile la noul hipermarket Carrefour de la Shopping City. Acesta se deschide oficial astăzi de la ora 17.00. Cu acest prilej, de la ora 18.00 va concerta Delia și Feli Donose.

Noul magazin are o suprafață de 7.800 mp, are 32 de case de marcat, dar și 1.800 de locuri de parcare gratuite. În plus, au fost create 300 de locuri de muncă.

carrefour TM

Hipermarketul Carrefour reunește o gamă largă și diversă de produse, atât alimentare cât și non-alimentare, printre care produse textile, de casaă, pentru mașină, electronice și electrocasnice. Acesta este primul magazin în format hipermarket pe care Carrefour îl deschide la Timișoara. “Ne angajăm să oferim cele mai bune prețuri la produse și servicii. Hipermarketul este dotat cu laboratoare de fabricație proprii, o măcelărie, gastronomie, rotiserie, pizza, brutărie, cofetărie. Gama de articole cuprinde aproximativ 50.000 de produse”, spune Sorin Panescu, director Hipermarket Carrefour Timișoara.

carrefour TM

Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 8-22. În perioada sărbătorilor este pregătit un program special, de luni până duminică, de la 8-24. La noul Carrefour se poate ajunge și cu transportul în comun, respectiv liniile Expres 1 și 8, autobuzele 33 și 33 barat. În curând va porni și linia 7 tramvai, care a fost deviată special pentru a ajunge la Shopping City Timişoara.

carrefour TM

În incinta noului complex comercial din Calea Șagului, primul magazin deschis a fost Dedeman. Noul mall va fi deschis în totalitate anul viitor și are o suprafaţă de 60.000 mp.
Investiţia se ridică la aproximativ 100 milioane de euro. Aici va funcționa și un cinematograf cu 14 săli, dintre care una 4DX, și vor fi deschise un loc de joacă pentru copii, un patinoar şi un nou centru de fitness. Zona de fashion şi divertisment, inclusiv cinematograful 4DX, vor fi accesibile anul viitor. “Nepi are o îndelungă colaborare cu Carrefour. Se inaugurează astăzi ca faza I, urmând ca la sfârșitul primăverii viitoare să se inaugureze și faza a doua. Vom ajunge la o suprafața totală închiriabilă de 60.000 mp, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari mall-uri din România. Am făcut această investiție pentru că Timișoara este un oraș cu un potențial foarte bun. Am găsit parteneri alături de care să dezvoltăm această investiție și pentru că ne-am bucurat de susținerea autorităților”, spune Iulian Rusu, reprezentantul grupului Nepi.

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

carrefour TM

12273087_500196953480854_2024257132_n

carrefour TM

Articolul precedentCentrul de Medicină Genomică a fost inaugurat
Articolul următorSpargere la o farmacie din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.