Noul Consiliu Local Biled a fost constituit

Eveniment important pentru locuitorii comunei timișene Biled! Noul Consiliu Local Biled a fost constituit astăzi.

Astfel, cei 13 membri au dat asigurări că vor depune toate eforturile pentru a ajuta la dezvoltarea şi modernizarea comunei, pentru a deveni o localitate cu adevărat europeană.

Noul Consiliu Local Biled este format din șase consilieri PSD, patru consilieri PNL, un membru de la FDGR, unul de la PMP şi unul de la ALDE. Viceprimar a fost ales prin vot secret, Gheorghe Baba (PSD). “Din partea mea, toţi cetăţenii şi consilierii au deschidere, indiferent de partidul politic din care fac parte. Trebuie să amintesc faptul că în administraţie nu funcţionează ideea cu partidul politic. Aici ne concentrăm să facem treabă, dacă vrem să facem treabă. Cel mai bine este să lăsăm orgoliile ca să putem reuşi în proiectele destinate dezvoltării comunei. Domnul viceprimar Baba Gheorghe va fi alături de mine în următorii patru ani şi sunt convins că va depune toate eforturile pentru bunul mers al activităţii. Trebuie să definitivăm proiectele începute şi să demarăm altele noi”, a transmis Cristian David, primarul comunei Biled.

Următoarea întrunire a Consiliului Local Biled va fi săptămâna viitoare, când edilul Cristian David va depune jurământul de investitură în funcţia de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here