Noutăţi de la graniţa de Vest. 3 puncte de frontieră, redeschise

Pe fondul relaxării măsurilor anti-COVID, trei puncte de trecere a frontierei româno-sârbe, redeschise începând cu 1 iulie pe raza judeţului Timiş.

„Având în vedere necesitatea asigurării unui trafic fluent în punctele de trecere a frontierei, pe fondul îmbunătățirii situației epidemiologice la nivel internațional și ținând cont de creșterea numărului participanților la trafic, în contextul eliminării unora dintre restricțiile impuse de evoluția pandemiei generată de virusul Covid-19, începând cu 01.07.2021, în judeţul Timiş, sunt redeschise trei puncte de trecere a frontierei de la granița cu Serbia, destinate traficului de persoane și autovehicule de până la 3,5 tone”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Acestea sunt utilizate preponderent de către cetăţenii din localităţile de frontieră şi vor fi operaționale, în intervalul orar 08.00-20.00. Este vorba despre punctele de trecere Valcani- Vrbica (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare), Lunga – Nakovo (zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga) şi Foeni – Jasa Tomic ( zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here