Noutăți legislative privind achizițiile publice

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare Profesională vine în sprijinul celor care doresc să lanseze cu succes o politică de achiziții publice. Astfel, vor fi organizate o nouă serie de cursuri în acest domeniu.

Este vorba despre Curs instruire Legea 98/2016 și normele de aplicare, care va avea loc în perioada 13–17 februarie .Acest curs vine în sprijinul celor care deja lucrează în domeniul achizițiilor publice, dar care doresc să se instruiască din punct de vedere al ultimelor modificări legislative privind achizițiile publice.

Fiecare sesiune teoretică este urmată de aplicații practice.

Curs utilizare SEAP,  20 – 24 februarie 2017. Prin participarea la acest curs, se vor deprinde abilități în utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire și pentru realizarea achizițiilor directe.

Cu un puternic caracter interactiv, cele două cursuri se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice în calitate de ofertanți. Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri. La absolvirea cursului, participanții obțin un certificat de participare emis de CCIA Timiș.

Lector: Daniela GOIA, expert achiziții publice, cu o vastă experiență în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here