Gara de Nord din Timișoara nu va fi reabilitată prea curând. Parlamentul a respins amendamentul, depus de deputatul Cornel Sămărtinean, pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare a acesteia, cu 185 de voturi împotrivă și 80 de voturi pentru.

Astfel că Ministerul Transporturilor nu va aloca, nici în acest an, bani pentru finanțarea reabilitării Gării de Nord.“Propun alocarea sumei de 5.772.000 lei pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare a Gării de Nord din Timișoara. Proiect vital pentru locuitorii municipiului Timișoara. După cum știm, Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană”, a explicat deputatul Cornel Sămărtinean.

Reamintim, în 2015 Gara de Nord a fost reabilitată și igienizată cu 500.000 lei, bani de la bugetul Regionalei Timișoara. Aceasta ar fi trebuit modernizată printr-un proiect amplu, dar din cauza unor litigii proiectul a fost blocat. Lucrările de igienizare a gării au început după ce Poliția Locală a început să pună presiune și să dea amenzi din cauza mizeriei din gară.

Articolul precedentNoutăți legislative privind achizițiile publice
Articolul următorTerenurile virane lăsate în paragină, transformate în parcuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.