fulgere

Prima avertizare meteo cod galben este valabilă joi, între orele 12.00 și 21.00. În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în zona montană, nord-vestul Olteniei și al Moldovei, în estul și sud-estul Transilvaniei și în sudul Banatului .Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice și izolat grindină și intensificări de scurtă durată ale vântului.În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Cod galben de instabilitate atmosferică: A doua avertizare cod galben intră în vigoare astăzi, la ora 21.00, și este valabilă până mâine, la ora 12.00. În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în Carpații Occidentali și Meridionali, în Oltenia și vestul Transilvaniei. Aceasta se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

Cod portocaliu de averse torențiale și cantități însemnate de apă: Potrivit meteorologilor, începând de astăzi, de la ora 21:00, până mâine, la ora 12:00, va fi în vigoare un cod portocaliu de averse torențiale.În intervalul menționat, în județul Caraș-Severin și în zona de munte a județelor Mehedinți, Gorj, Alba și Hunedoara vor fi averse torențiale și mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp.

Articolul precedentZiua Mondială a Mediului marcată printr-un eveniment special
Articolul următorDestinație atractivă, direct de pe Aeroportul Traian Vuia: Zakynthos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.