Cea de-a opta ediție Rock la Mureș se conturează tot mai frumos. Un nou val de trupe s-a alăturat line-up-ului festivalului, anunțându-se un eveniment care nu trebuie ratat sub nicio formă. Mai mult, urmează să înceapă vânzarea biletelor, iar prețul early bird este cât se poate de avantajos.

În perioada 16 – 17 iunie, toată lumea este invitată la Periam Port pentru o escapadă în natură, condimentată cu muzică pentru toate gusturile. După ce s-a anunțat că The Exploited, Implant pentru Refuz și Jamaram vor urca pe scenele Rock la Mureș, line-up-ul tocmai a devenit mai ispititor.

Atari Teenage Riot este o prezență cât se poate de importantă pe scena internațională. Grupul berlinez și-a făcut intrarea în lumea muzicii în 1992 remarcându-se prin mesajele dure care încurajau lupta împotriva fascismului și neo-nazismului. Atari Teenage Riot înseamnă și un sound aparte digital hardcore, adică o combinație între hardcore punk și muzică electronică. După o pauză de zece ani, Atari Teenage Riot s-a reîntors pe scenă în 2010, în prezent trupa avându-i în componență pe: Alec Empire, Nic Endo, Rowdy SS, CX Kidtronik.

Hamatom se numără printre formațiile care anul acesta vor fi prezente la Rock la Mureș. Vorbim despre o trupă rock germană a cărei faimă a trecut multe peste hotarele țării din care provine. Lansat în 2004, grupul a scos pe piață șase albume, cel mai nou fiind lansat în 2016, „Wir sind Gott”. Hamatom înseamnă un show live de excepție care merită văzut.

În 2009 a început povestea Jinjer. Dacă pe atunci trupa nu trecuse de granițele orașului de proveniență, în prezent Jinjer este una dintre cele mai bune și cele mai populare formații metal din Ucraina. Grupul nu a cucerit doar publicul din Europa, ci și pe cel din afara continentului. Frumoasa Tatiana Shmailyuk, solista grupului, are o voce imposibil de ignorat care se ascultă cel mai bine în concert. Astfel, forța Jinjer trebuie trăită live. Jinjer înseamnă: Tatiana Shmailyuk (voce), Roman Ibramkhalilov (chitară), Eugene Abdiukhanov (bass), Vlad Ulasevich (tobe).

„Cu mare bucurie anunțăm că prima formație punk-rock din România, Haos, va fi prezentă la Rock la Mureș. Haos nu este un grup oarecare, ci unul care a adus în față publicului importante mesaje politice și sociale, mereu relevante. Trupa s-a înființat în urmă cu 25 de ani, iar de atunci a susținut numeroase concerte atât în România, cât și peste graniță. Componența formației s-a schimbat de-a lungul anilor însă Andrei Racolța, solistul formației, nu a părăsit niciodată „corabia”. În prezent Haos înseamnă: Andrei Racolța (voce, chitară), Arthur Ionescu (bass) și Ovidiu Mihaiță (tobe).

Dub, reggae sau urban sunt doar câteva dintre stilurile muzicale pe care Basska le aduce în fața publicului. Membrii trupei nu vor să se rezume la a-și alege un anumit stil muzical așa că experimentează, denumindu-și sound-ul „music with soul”. Până acum nu au dat greș, reușind să atragă un public din ce în ce mai numeros.

Pentru că tot se apropie sărbătorile de Paște, anul acesta Iepurașul este darnic cu iubitorii de festivaluri. Astfel, primele bilete la Rock la Mureș se vor pune în vânzare miercuri, 12 aprilie, prețul unui abonament pe două zile fiind 57 de lei. Acesta este prețul early bird, urmând ca în viitor suma să crească. Biletele se vor putea cumpăra de pe LiveTickets (https://www.livetickets.ro/)”, se arat intr-un comunicat al organizatorilor.

Articolul precedentCFR Călători suplimentează cu 8.000 de locuri trenurile de pe cele mai circulate rute, de Paște
Articolul următorLUPOAICA, primita in perioada interbelica direct de la Roma este un simbol al Timisoarei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.