Show de zile mari la festivalul Rock la Mureș! Ce artiști au confirmat prezența?

Spread the love

Peste 30 de artiști și trupe vor face atmosferă la Periam Port pe cele trei scene de festival! Ultimii care s-au alăturat sunt Sigue Sigue Sputnik și Dope D.O.D..

Legendara formație Sigue Sigue Sputnik vine în premieră în România, la festivalul Rock la Mureș! Înființată la începutul anilor ‘80 la inițiativa lui Tony James (fostul basist Generation X), trupa Sigue Sigue Sputnik a devenit un fenomen al genului, în care este vorba nu doar despre rock and roll, dar și despre look și mișcare scenică,  despre efecte vizuale și multă culoare, într-un show ce va fi în premieră în țara noastră.

Dope D.O.D. este o trupă olandeză de hip-hop care pune în muzică linii vocale puternice pe beat-uri agresive. Grupul este compus din MC Skits Vicious & Jay Reaper și DJ Dr. Diggles. Soundul Dope D.O.D. aduce o linie nouă de hardcore hip-hop ce îmbină stiluri clasice cu sunete electronice (dubstep, trap, drill) intr-un mix unic.

Timp de două  zile, în 16-17 iunie, Periam Port redevine, după o pauză de câțiva ani, locul de desfășurare al festivalului Rock la Mureș. Departe de gălăgia orașului, de poluare și de problemele din cotidian vă așteaptă două zile de festival cu trei scene și peste 150 de artiști, precum și activități alternative care să reprezinte o adevărată escapadă din cotidian, într-un peisaj excepțional.

Atari Teenage Riot, Fernanda Martins, Jinjer, Jamaram, Hamatom, Implant pentru Refuz, Haos și Basska, Centrifug, K-MEL și sMashUp sunt artiștii deja confirmați, cărora li se alătură noi nume din aria muzicii de calitate.

R.O.A., Tesco Disco, Pneumatix sunt doar primii dintre cei care vor face un show de zile mari la festivalul Rock la Mureș. Lista artiștilor este completată de: Jigga, Noxius, B:Hex, Real Onez, KuKila & Mc Teo, precum și trupe și artiști locali, naționali sau din străinătate: Relative (Cluj-Napoca), Grave for Sale (Timișoara), B-ton (Arad), Death Before Digital (Austria), GOT-X (Bârlad), D.O.D (Drink or Die, Serbia) dar și Kazah, Proton Blast, Kevlar, Hiper Diy A, D-pression, Muh’Fucka, H.L., D-tone, Cips Toben, Marduk, Mutu, Clarck, Fly, Jon, Braia, Toben, Colin Klix, Altered, Core Corp, Prv, Rntk, T.S.

Abonamentele Rock la Mureș se pot cumpăra online de pe http://bit.ly/2qbjU0W  sau de pe http://bit.ly/2qfLzKf, pentru doar 75 de lei. Biletul include și camping.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here