Cunoscuta sală de fitness de pe Bulevardul Cetății, care încalcă legea în mod repetat, cu bună știință, este amendată la foc automat de Poliția Locală, dar chiar și așa își continuă activitatea.

CITESTE MAI MULT: Smartfit functioneaza ilegal cu acceptul celor de la ISU Timis desi sala nu are aviz de securitate la incendiu!

„Societatea în cauză a fost sancționată, anul acesta, de 10 ori pe linie comercială pentru lipsă viză pe acordul de funcționare. Politiștii locali monitorizează intrarea în legalitate a societăților care desfășoară diverse activități pe raza orașului, urmând să se efectueze noi controale în perioada următoare pentru verificarea tuturor aspectelor pe linie de comerț și să se ia masurile legale în vigoare, aflate în competența Politiei Locale Timișoara”, se arată într-un răspuns oficial al Poliției Locale.

Așadar, sala cu „pile” din oraș merge chiar dacă nu are acord de funcționare și îi mai lipsește multe lucruri… dar banii deschis multe uși.

CITESTE MAI MULT: VIDEO Sala de fitness Smartfit de pe Bulevardul Cetatii din Timisoara redeschisa ilegal!

Articolul precedentA doua zi la rând cu peste 2.000 de infectări cu COVID! Creşte şi numărul pacienţilor internaţi la ATI
Articolul următorEste căutată de familie și poliție. Cine o vede este rugat să sune la 112

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.