O Dacia Dokker pentru transportul pacienților intră în posesia Secției de Radioterapie a Spitalului Municipal

Compania HELLA România vine în sprijinul Secției de Radioterapie a Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara cu o Dacia Dokker Ambiance 1.6, în vederea optimizării deplasărilor pacienților la tratament.

Acțiunea de donație se va concretiza luni, 13 februarie, când autoturismul Dacia Dokker, în valoare de 10.218 EURO, va fi predat doctorului Sorin Dema, șeful Secției de Radioterapie, de către Mirabela Chera, Manager HELLA Corporate Center.

Autoturismul va intra în folosința Secției Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara pentru transportul special al pacienților. „HELLA România sprijină comunitatea în care își desfășoară activitatea prin acțiuni și evenimente dedicate sănătății, educației, sportului și nu numai. Sperăm ca gestul nostru să încurajeze cât mai multe astfel de acțiuni și din partea celorlalte companii, dar și din partea comunității, în general, mai ales în domeniile în care există atât de multă nevoie de ajutor”, a spus Mirabela Chera, Manager HELLA Corporate Center.

La rândul său, șeful Secției de Radioterapie spune:„Am întreprins mai multe demersuri pentru ca secția noastră să poată beneficia de un transport propriu, astfel încât pacienții să se deplaseze mai ușor de la Clinica de Radioterapie, unde sunt internați, până la Laboratorul de Radioterapie, unde sunt efectuate tratamentele. Prin bunăvoința companiei HELLA România, pacienții noștri vor avea în sfârșit parte de transport facil între cele două locații”, a spus dr. Sorin Dema, șeful Secției de Radioterapie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here