O echipa din Timisoara, locul 3 in Liga Campionilor! Vezi despre cine este vorba

3 echipe romanesti din 4 posibile au fost in semifinale, dar niciuna nu a putut sa-si treaca in cont ravnitul trofeu! Echipa maghiară Aramis SE – Mad Dogs a câștigat ediția inaugurală a Ligii Campionilor la minifotbal (EMF Champions League), desfășurată la Maribor (Slovenia) și la care România a participat cu opt echipe și a avut trei în semifinale.

Aramis SE — Mad Dogs a dispus cu în finală de Juventus Sibiu cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, după ce scorul a fost egal la finalul timpului regulamentar, 1-1. Mircea Popa a deschis scorul în minutul 4, maghiarii egalând în ultimul minut, prin Dani Kiprich.

În finala mică, MAV Continental Timișoara a dispus de FC Boromir Râmnicu Vâlcea cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Dragan-Robert Paulevici și Răzvan-Alexandru Plopeanu.

În semifinale, Juventus Sibiu a trecut de MAV Continental cu 2-1, iar FC Boromir a fost învinsă cu 2-1 de Aramis SE — Mad Dogs.

În sferturi, FC Boromir câștigase cu 2-0 meciul cu NK Kapela Ekosen (Slovenia), MAV Continental a trecut de Sairan (Kazahstan), cu 4-3 la loviturile de departajare (2-2 la finalul timpului regulamentar), iar Juventus Sibiu a câștigat tot la penalty-uri cu Restaurace u Pecku Praga (Cehia), scor 4-3 (1-1 la finalul timpului regulamentar).

România, care a câștigat primele șase ediții ale Campionatului European (2010-2015), este țara care a aliniat cele mai multe echipe — opt — la EMF Champions League, alături de Bulgaria: Juventus Sibiu, Old Boys București, Imperium EBS Iași, FC Boromir Râmnicu Vâlcea, Tanzmannschaft București, Autodriver Premiersoft Iași, MAV — Continental Timișoara și Golden Boys Bacău.

Cinci dintre acestea au trecut de faza grupelor, FC Boromir, Juventus, MAV Continental, Autodriver Premiersoft și Golden Boys.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here