Un apel la 112 în plină noapte au pus pe jar polițiștii, după ce a sunat o fată de 15 ani și le-a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce ar fi fost bătută și violată.

Fata, din localitatea hunedoreană Pui, le-a spus polițiștilor că în cursul zilei de miercuri, în jurul prânzului, în timp ce se afla pe terenul de sport din apropierea școlii în care învață, a fost agresată fizic de trei persoane pe care nu le cunoaște, doi bărbați și o femeie. Ulterior, un bărbat care avea fața acoperită, a luat-o cu forța de pe terenul de sport și a dus-o într-un loc izolat, unde a violat-o.

Poliţiştii au început imediat verificările și au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și viol.

În urma investigaţiilor însă, şi a examinării medico-legale, oamenii legii au constatat că spusele fetei nu se confirmă.

Pusă în faţa probelor, minora a revenit asupra declaraţiei iniţiale şi a recunoscut că faptele reclamate nu sunt reale.

Acum, poliţiştii hunedoreni vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Articolul precedentSesiune de informare a agenților economici privind legislația muncii, organizată de CCIAT! Când are loc?
Articolul următorApel public la dialog. Nu monolog!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.