Presedintele CJT Calin Dobra il acuza pe edilul Timisoarei ca nu are gandire pe termen lung in ceea ce priveste aeroportul Cioca din Timisoara.

Lipsa de anvergură administrativă și strategică a lui Nicolae Robu se vede din răspunsul pe care l-am primit astăzi, indirect, cu privire la cedarea clădirilor de la Aerodromul Cioca, de pe Calea Torontalului, către Consiliului Județean Timiș. Domnule Robu, viziunea mea este alta. Nu să modernizăm acel spațiu pentru un eveniment punctual, ci să dezvoltăm durabil zona. Este un spațiu cerut de public, de organizatorii de evenimente, mulți din afara Timișoarei. Să gândești punctual pentru o manifestare, nu este o strategie, ci este o cosmetizare a tristului adevăr ca Timișoara nu beneficiază de un spațiu adecvat organizării de evenimente majore.„, spune presedintele CJT.

Dobra ii transmite lui Robu ca institutiile conduse de cei doi nu ar trebui sa intre intr-un conflict

Domnule Robu, nu e momentul pentru orgolii și conflicte între instituții. Mândria trebuie lăsată la o parte. Vă invit la dialog, ca să găsim soluții viabile pentru toate problemele majore ale Timișoarei. Se poate? Se poate!„, mai spune Calin Dobra.

Articolul precedentO fată de 15 ani a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce ar fi fost bătută de trei necunoscuți și violată!
Articolul următorVictor Ponta: ” Orban nici macar un garaj nu poate sa administreze”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.