Joi, în jurul orei 2 dimineaţa, ISU Banat a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 de producerea unui incendiu la o hala de producție pe strada Ovidiu Cotruș din Timișoara, mai exact la Hala Vest Alpine.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o cisternă cu apă, o autoscară mecanică și trei ambulanțe SMURD, dintre care, una cu medic.
În sprijin intervin pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un container de stingere, o autoscară mecanică și un echipaj CBRN.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, în interiorul unei hale, pe o secție de piese de auto și vopseluri. Aproximativ 40 angajați s-au autoevacuat, fără a se înregistra victime. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03:25.

În urma efectuării măsurătorilor de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanţe toxice.

Articolul precedentPercehiții la un grup infracțional ce vizează comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual și uz de fals
Articolul următorUn croat, urmărit internaţional, prins în Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.