galadebox

Box cu pugilisti tineri si de calitate, la Sacalaz in aceasta sambata de la ora 18, la Sala de Sport din comuna Sacalaz.

Sportivi de la cluburi de traditie ca Dinamo Bucuresti, CSM Targoviste, Motorul Arada, CSM Lugoj, CS Banatul, LPS Timisoara si CSM Timisoara se vor intrece intr-o inedita competitie pugilistica organizata cu ocazia Zilelor Sacalazului.

Gala este organizata de CSM Timisoara si Primaria Sacalaz, adevaratul promotor fiind un om ce nu mai are nevoie de prezentare in lumea careului magic, Nicu Ispas. Competitia va incepe la ora 18, sambata, 3 octombrie, iar intrarea in sala de Sport din comuna este libera.

„Vrem sa descoperim noi talente din aceasta minunata lume a boxului. Avem nevoie de cat mai multe astfel de gale, boxul este o arta si noi trebuie sa avem grija de tinerii nostri sa duca aceasta arta mai departe”, ne-a spus Nicu Ispas, care promite meciuri care vor incinge cu adevarat publicul.

Articolul precedent5,3 milioane de euro pentru industria românească, sectorul digital și cercetare – bani obținuți de europarlamentarul Victor Negrescu
Articolul următorACS Poli intalneste Petrolul Ploiesti in Cupa Romaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.