Reuniunea Alianței Timișoara Universitară (ATU), care vor avea loc luni, 19 septembrie 2022, de la ora 14, în amfiteatrul A01 al UVT.

Odată cu acest eveniment al ATU, primul din noul an universitar, va avea loc și preluarea președinției anuale a ATU de către Universitatea de Vest din Timișoara. Alianța Timișoara Universitară este o platformă de colaborare universitară locală cu format unic în România care facilitează cooperarea dintre Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I al României” din Timișoara.

În cadrul acestei reuniuni vor fi prezentate proiectele comune pe care universitățile timișorene își propun să le desfășoare în următoarea perioadă și vor fi dezbătute oprtunitățile de promovare a Timișoarei ca oraș universitar.

Articolul precedentFestivalul anual al dovlecilor plăcintari din Kikinda, Serbia, editia a 37-a . Povestea unei ediţii de excepţie
Articolul următorTeatrul Național din Timișoara participă la cea de-a VII-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale Românești de la Chișinău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.