Timișoara intră de luni, sub incidența anexei care stabilește noi restricții pentru localitățile cu rată mai mare de 6 la mia de oameni și mai mică de 7,5, incidență, calculate pentru ultimele 14 zile.

Persoanele vaccinate de cel puțin 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Persoanele nevaccinate: luni-joi: circulă fără restricții, vineri-duminică: circulația interzisă în intervalul 20:00-05:00, cu anumite excepții (care trebuie menționate în declarație, care devine așadar obligatorie).

Magazine, prestări servicii în spații închise sau deschise: luni-joi: program normal, vineri-duminică: activitate permisă între 05:00-18:00, în afara acestui interval fiind permisă doar livrarea la domiciliu.

Restaurante, cafenele la interior, terase: închise, fiind permisă doar livrarea la domiciliu.

Sunt interzise nunțile, botezurile, evenimentele private, precum și organizarea de conferințe, competiții sportive, evenimentele în aer liber.

Sălile de sport și bazinele de înot nu au voie, de asemenea, să funcționeze.

Masca în spațiile publice: obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul unităților de învățământ, pentru persoanele care staționează în acest perimetru; obligatorie pe o rază de 25 de metri în jurul unor spații publice, cum ar fi piețe, spații comerciale, unități spitalicești (fără a se limita la acestea).

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de marți.

Articolul precedentSfârșitul lunii vine cu o răcire a vremii și precitipații. Prognoza pentru Banat
Articolul următorDeclarație șocantă a președintelui: „Sunt foarte mulți români care s-au vaccinat…E păcat că sunt așa puțini!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.