Luni si marti la Ghiroda au avut loc mai multe licitatii pentru concesionarea unor parcele de teren. Pana aici nimic iesit din comun numai ca preturile au luat-o razna…

Asa se face ca un teren cu o suprafata de 800 de metri patrati a ajuns sa fie concesionat anual cu 60.000 lei. Asta inseamna ca in 25 de ani primaria Ghiroda ar urma sa incaseze peste 30.0000 de euro din inchirierea acestei bucati de pamant. Pe pagina de facebook ghiroda merita mai mult au circulat mai multe scenarii. Consilierii locali PMP Cosmin Dumitru si Cristian Vitu au postat mai multe mesaje pe pagina mai sus amintita incercand sa faca lumina in acest caz. Cosmin Dumitru a spus ca aceste terenuri vor fi cumparate ulterior cu 20-25 euro metrul patrat.

Si daca redeventa e pe 25 de ani… de ce exista deja zvonuri ca peste 1 an se va forța consiliul local sa dea o hotărâre că e de acord, deja, să şi vândă celor care au concesionat şi că… reevaluarea va coborî din nou la 20 – 25 E ???” a scris Dumitru pe facebook.

Cristian Vitu spune ca cei care au concesionat terenurile vor actiona primaria in instanta.

” Ma gandesc, ca la final sa caut pe portal just.ro si sa vedem fiecare castigator daca mai are procese cu alte primarii, pe aceeasi tema„, a concluzionat Vitu.

Astazi va avea loc la Ghiroda o noua licitatie pentru atribuirea ultimilor parcele de pamant.

Articolul precedentPresedintele CJT a primit un nou mesaj din partea unei persoane necunoscute
Articolul următorYouth Elite 2018 – la Universitatea de Vest din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.