Presedintele CJT a primit un nou mesaj din partea unei persoane necunoscute

Saptamana trecuta o persoana neidentificata a lasat un mesaj pentru presedintele CJT Calin Dobra in apropierea unei cai ferate. “Căline, când termini la Giarmata f*** două târnăcoape aici. #CJT Mulțumesc!”. 

Reactia lui Dobra a venit imediat „Ieri a circulat în mediul online una dintre cele mai originale solicitări transmise către administrația județeană din Timiș. Aș fi apreciat foarte mult dacă autorul ar fi înlocuit un singur cuvânt, deoarece sunt total împotriva folosirii de cuvinte jignitoare, cu atât mai mult obscene. Referitor la subiectul în sine, după cum ați văzut, preocuparea noastră este constantă în ceea ce privește îmbunătățirea condițiilor de trafic, iar recent s-a reușit împreună cu cei de la CFR, refacerea trecerilor de cale ferată de la Pișchia și Giarmata. La Sânandrei am obținut toate avizele necesare(la CFR un aviz poate dura și 1 an de zile) și suntem pe ultima sută de metri cu întocmirea documentațiilor pentru lansarea licitației privind execuția. Ca orizont de timp sper ca în luna octombrie lucrările să fie finalizate. Vreau să știți că apreciez implicarea cetățenilor în viața comunității și respect libera exprimare, evident în limite decente așa cum am mai spus, și-mi doresc un anume lucru – ca toate mesajele pe care le primesc prin diferite mijloace de comunicare, Facebook, SMS, bloguri, iată acum prin afișe sau mesaje private, să fie semnate. Vă invit să vă susțineți proiectele, nemulțumirile si criticile dar vă cer să avem un dialog civilizat și asumat. PS – Cu cele mai bune intenții, semnat Călin„, scria  pe Facebook, in urma cu cateva zile președintele CJT, Călin Dobra.

Astazi un nou mesaj a aparut in apropierea altei cai ferate prin care cel mai probabil aceiasi persoana ii multumea presedintelui CJT dar ii lansa o noua provocare.

Caline apreciez mult!!! Dar pune-i si doua roabe de ciment!!! PS: Sa nu-ti uiti tarnacopul :)) Te provoc.

De aceasta data liderul CJT a spus ca nu ii va mai raspunde persoanei necunoscute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here