O primărie din Timiș, cuprinsă de flăcări noaptea trecută! Pompierii au intervenit de urgență

Primăria Pietroasa din județul Timiș a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea incendiului ce se manifesta violent la acoperișul clădirii.

Ajunși la fața locului, pompierii au observat că și o anexă în care era centrala termică a fost afectată de flăcări, dar și magazia cu lemne.

Din fericire însă, nu s-a înregistrat victime.

”Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu produs la clădirea Primăriei Pietroasa, județul Timiș. La locul intervenției s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, 1 echipaj SMURD, 2 autospeciale de serviciu și 17 pompieri. Incendiul se manifesta violent la acoperișul primăriei pe o suprafață de aproximativ 250 mp și la o încăpere din cadrul acestea, precum și la acoperișul anexei unde se afla centrala termica și magazia de lemne”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Pompierii au reușit să evacueze parțial o parte din bunurile primăriei, împreună cu alte documente.

Cauza probabilă de incendiu va fi stabilită în cursul zilei de astăzi, după efectuarea cercetărilor de către personalul specializat al ISU Banat.

 

(foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here