Înscrierile pentru posturile de polițiști locali, pe ultima sută de metri

Poliția Locală Timișoara scoate la concurs, în luna iulie, 21 de posturi de agenți locali. Dosarele de înscriere se pot depune până în 22 iunie, iar concursul va avea trei probe: abilități sportive, probă scrisă din legislație și interviu.

Dintre acestea, 12 posturi de polițist local, clasa III, gradul profesional debutant, 2 posturi de polițist local, clasa III, gradul profesional asistent, 2 posturi de polițist local, clasa III, gradul profesional debutant, 3 posturi de polițist local, clasa III, gradul profesional debutant, 1 post de polițist local, clasa I, gradul profesional asistent și 1 post de polițist local, clasa III, gradul profesional debutant. Proba suplimentară (proba sportivă) se va derula în 04 iulie și constă în mai multe probe și anume executarea de flexii abdominale, viteză – 50 m, rezistență – 1000 m bărbați, 800 m femei și aptitudinea de a efectua serviciul de patrulare cu bicicleta.

Persoanele care doresc să se înscrie la concursul pentru posturile vacante de polițiști locali mai au la dispoziție o săptămână pentru a face acest lucru.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256/20.60.11 sau de pe site-ul: www.polcomtim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here