O sută de șoferi trași pe dreapta de polițiști. Ce infracțiuni au comis

S-a lăsat cu amenzi usturătoare pentru o sută de șoferi din Timisș. Poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au desfășurat activități pe raza municipiului, în scopul depistării conducătorilor auto care nu respectă semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 22.000 de lei.

Ieri, între orele 9-13, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au efectuat o acţiune pe raza municipiului, la intersecţia străzilor Republicii cu Circumvalaţiunii, în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor auto. Astfel, poliţiştii au aplicat 123 de sancţiuni contravenţionale, 83 dintre acestea fiind pentru nerespectarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Au fost sancţionaţi şi şoferii care nu aveau asupra lor documentele prevăzute de lege, precum şi cei care nu purtau centura de siguranţă în timpul deplasării sau foloseau telefonul mobil fără a utiliza dispozitivul mâini-libere. Valoarea sancţiunilor contravenţionale este de peste 22.000 de lei.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile în scopul combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here