Prăpăd pe drumurile din Timiș. O sută șaptezeci de vitezomani sancționați de oamenii legii în doar 17 ore.

Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aceștia au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 170 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 22 de permise de conducere.

La data de 22 martie, în intervalele orare 09.00-13.00 şi 15.00-18.00, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au desfăşurat, pe raza judeţului Timiş, activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Acţiunile au vizat, în special, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind viteza de deplasare şi regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 3 dosare penale şi au aplicat 324 de sancţiuni contravenţionale, 170 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 43  pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 6 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Poliţiştii continuă acţiunile în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Articolul precedentPercheziții la domiciliile unor contrabandiști din comuna Mănăștiur. Ce au găsit polițiștii
Articolul următorPrimul vaporetto a ajuns în depoul R.A.T.T din Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.